Panvice

Hoci si pod panvou s najväčšou pravdepodobnosťou všetci vybavíme klasickú panvicu s dlhou rukoväťou, tak napriek tomu sú panvice veľmi rozsiahlu kategórií čítajúce nielen panvice rôznych tvarov a tým pádom vhodných pre prípravu rôznych pokrmov, ale tiež sú panvice členené na materiál, z ktorého sú vyrobené a neoddeliteľnou súčasťou delenie panví...
Viac
Hoci si pod panvou s najväčšou pravdepodobnosťou všetci vybavíme klasickú panvicu s dlhou rukoväťou, tak napriek tomu sú panvice veľmi rozsiahlu kategórií čítajúce nielen panvice rôznych tvarov a tým pádom vhodných pre prípravu rôznych pokrmov, ale tiež sú panvice členené na materiál, z ktorého sú vyrobené a neoddeliteľnou súčasťou delenie panvíc je aj ich priemer. Máme- Ak sa venovať funkčnosti panvíc, je potrebné spomenúť že okrem štandardných okrúhlych panvíc rôznych rozmerov sú v ponukách aj špeciálne panvice a to na prípravu steakov s vrúbkovaným povrchom, palaciniek, ale aj špeciálne oválne panvice na prípravu rýb, špeciálne panvice na prípravu volského oka . Čo sa materiálu týka, v dnešnej dobe je už veľké množstvo vhodných materiálov pre výrobu panvíc. Jedným z najpoužívanejších materiálov je teflón, ktorý nám zaistí bezproblémovú prípravu pokrmu a zaistí i nepriľnavosť materiálu spojený s nepřipečením pokrmov. U týchto povrchov môžeme ďalej členiť na teflón hladký alebo vrúbkovaný pre prípravu steakov. Ďalšou možnosťou je výroba panvíc nerezových, ktoré sú vhodné pre všetky druhy sporákov, vrátane indukčných a tým sa pre nás stávajú úplne univerzálnymi pomocníkmi pri príprave pokrmov.

Panvice 9 produkty

Zobrazené 1 - 9 z 9 položiek
Zobrazené 1 - 9 z 9 položiek