Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníkov...
Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníková sitá, ktorá používame pre oddelenie napríklad cestovín od vody, ryža od vody a ďalšie. Do kategórie sít a odkvapávačov patrí tiež sitá na pečeňovú zátrepku, cez ktoré pretlačíme závarku priamo do polievky bez nutnosti tvorenia pečeňovej ryža lyžičkami. Taktiež sú v ponuke sitá pre tvorbu obľúbených halušiek. V ponuke našej firmy nájdete sita celonerezová a v dvoch prípadoch aj nerezová sita s drevenou rukoväťou.
Sito na drez 340 x 240 mm v nerezovom prevedení
Sito na halušky nerezové malé, strúhadlo na halušky - malé nerezové sito s nerezovou posuvnou nádobou na surové cesto na použitie v...
Sito pasírovacie 24 cm nerez, sada 3 diskov - omácí ručné pasírovacie sito priemeru 24 cm s rukoväťou
Sito na halušky profesionálne nerezové, strúhadlo
Špičiak jemný sieťový 200 mm , perforácia 0,45 mm - v elmi odolné pevné sito "špičiak" pre každodennú prácu pravých profesionálov.
Sito nerezové Restaurant, perforácia 4 mm
Sito nerezové Restaurant, perforácia 3 mm
Sito nerezové Restaurant, perforácia 1,5 mm
Sito nerezové Restaurant, perforácia 2 mm
Sito nerezové Restaurant, perforácia 1 mm
Sito s perforáciou 2 mm pre pasírovacie sitá rady EX5T100 - v hodnej pre stredne jemné pasírovanie.
Sito s perforáciou 3 mm pre pasírovacie sitá rady EX5T100 - vhodné pre hrubšie pasírovanie.