Pekárska pec Unox XEBC-04EU-EPRM 4x 600x400 PLUS + ZADARMO PODSTAVEC

Znížená cena! Pekárska pec Unox XEBC-04EU-EPRM 4x 600x400 PLUS + ZADARMO PODSTAVEC Zobraziť väčšie

Podstavec zdarma

Nerezový podstavec ZDARMA v ceně 13.900,-Kč bez DPH
ZDARMA

XEBC-04EU-EPRM

Nový produkt

Unox

Pekárska pec Unox XEBC-04EU-EPRM 4x 600x400 PLUS - vďaka rovnomernej a výkonnej distribúcii vzduchu technológie AIR.Maxi™ a AIR.Plus™ zaručuje perfektný výsledok pri pečení všetkých druhov pečiva na akomkoľvek poschodí pece. Je ľahko ovládateľná ako vaša vlastná dlaň. Prirodzená ako vaša myseľ.

Viac detailov

Cena s DPH6 417,70 €

Zľava-1 138,97 €

Pôvodne 7 556,67 € s DPH
Cena bez DPH5 303,88 €

Možno kúpiť aj na splátky

5.0

BAKERTOP MIND.Maps™ ONE a BAKERTOP MIND.Maps™ PLUS zaisťujú kompletnú kontrolu varného procesu s maximálnou tvorivou slobodou. MIND.Maps™. Osobitý štýl. Jedným pohybom.

MASTER.Touch Plus™ je najdokonalejším obrazovým dotykovým displejom, aký bol kedy pre konvektomaty a pece použitý. Vďaka optickému peru MASTER.Touch™ ľahko zakreslíte svoje varné a pečiace procesy a uložíte ich do programov kriviek "MIND.Maps-KRIVKY": stanú sa tak spoločným fondom skúseností zdieľaným s vašimi spolupracovníkmi. Vďaka funkcii MULTI.Time môžete súčasne pripravovať viac pokrmov s odlišnými nárokmi na čas prípravy. Program MISE.EN.PLACE vám naopak zaručí, že rôzne druhy pokrmov budete vydávať na sekundu súčasne.

MASTER.Touch Plus™ ponúka prístup k receptom ChefUnox™. Vďaka tomu, aj keď ešte zariadenie nepoznáte, môžete ihneď začať variť. Pokiaľ zariadenie už viete používať, ale chcete sa spoľahnúť na skúsenosti spoločnosti Unox stačí iba kliknúť. Programy sú automaticky aktualizované a intuitívne upravené pre vaše potreby. MASTER.Touch Plus™ vám zaručí všetku silu technológie MIND.Maps™ na ešte väčšom priestore. Kreativite sa medze nekladú.

Na čo môžete využiť pec BAKERTOP MIND.Maps™
Vďaka rovnomernej a výkonnej distribúcii vzduchu technológie AIR.Maxi™ a AIR.Plus™ zaručujú perfektný výsledok pri pečení všetkých druhov pečiva na akomkoľvek poschodí pece. DRY.Maxi™ a DRY.Plus™ napomáhajú ku krehkosti a zlatistej farbe výsledných produktov.
Možnosť kontroly rýchlosti ventilátorov a dôslednej regulácie vlhkosti vo vnútri komory zaručuje, že každý z produktov z odpaľovaného cesta bude dokonalý.
Pečte akýkoľvek typ croissantov, s náplňou alebo bez. Výsledok bude vždy voňavý a nadýchaný pri akomkoľvek množstve pripravovanej suroviny.
Vďaka špeciálnemu plechu FAKIRO™ a možnosti úpravy rýchlosti ventilátorov je možné v krátkom čase pripravovať vysoké aj nízke pizze napodobňujúce tradičné statické pece.
Parametre :
  • otváranie sprava doľava
  • nádoby: 4x 600x400
  • rozstup vsunov: 80 mm
  • príkon: 10,6 kW
  • rozmery šxhxv: 860 x 967 x 675 mm
  • hmotnosť: 95 kg
  • napätie/frekvencia: 400 V ~ 3N / 50-60 Hz

Možnosti:

  • Otváranie zľava doprava : XEBC-04EU-EPL/EPLM - príplatok 7800,- Kč
  • Rozstup vsunov môže byť podľa špecifických požiadaviek upravený za príplatok : príplatok 200 € bez DPH
  • Súprava pripojení 220 V 3PH+PE: art. XUC129 : cena 24,50 € bez DPH

Tabuľka dát

Napájanie400 V
OvladanieDigitálne
Automatické umývanieÁno
Počet plechů4x (400 x 600)
Rozteč vsuvů80 mm

Unox

Unox

UNOX vám nabízí možnost prodloužení záruky na náhradní díly až na 4 roky nebo na 10.000 provozních hodin. Program LONG.Life4 je hmatatelným důkazem kvality a spolehlivosti konvektomatů řady CHEFTOP MIND.Maps™ a pecí řady BAKERTOP MIND.Maps™. Aktivace záruky LONG.Life4™ je velmi snadná. Stačí propojit konvektomat CHEFTOP MIND.

Maps ONE™ či pec BAKERTOP MIND. Maps ONE™ prostřednictvím příslušného internetového rozhraní a zaregistrovat ho na internetových stránkách společnosti Unox. Verze konvektomatu/pece PLUS má v sobě již zabudovaný systém pro připojení k internetu (ethernet) a umožňuje tedy registraci provést přímo skrze ovládací panel. Pro obě verze jsou k dispozici propojovací rozhraní pro připojení zařízení k WiFi nebo 3G.

Príslušenstvo

5.0
Známka 
3.11.2022

Na výstavě jsem se zamilovala do pekárny, po konzultaci s pracovníkem firmy PMN a předváděcí akci přímo ve firmě Unox byla pekárna zakoupena a nainstalována firmo PMN. Jsme velice spokojeni.


  • Byl tento komentář pro vás užitečný?
Známka 
16.2.2021

Uvažovala jsme o stroji do naší cukrárny a zvolaila značku Unox na doporučení,musím říct že jsme velmi spkojená a je to náš velký pomocník ve výrobě.


  • Byl tento komentář pro vás užitečný?

Napsat svou recenzi!

Napsat recenzi

Pekárska pec Unox XEBC-04EU-EPRM 4x 600x400 PLUS + ZADARMO PODSTAVEC

Pekárska pec Unox XEBC-04EU-EPRM 4x 600x400 PLUS + ZADARMO PODSTAVEC

Pekárska pec Unox XEBC-04EU-EPRM 4x 600x400 PLUS - vďaka rovnomernej a výkonnej distribúcii vzduchu technológie AIR.Maxi™ a AIR.Plus™ zaručuje perfektný výsledok pri pečení všetkých druhov pečiva na akomkoľvek poschodí pece. Je ľahko ovládateľná ako vaša vlastná dlaň. Prirodzená ako vaša myseľ.

Video

Klikněte na popisek pro načtení videa

Zpráva

send a message