Balička do misiek TS

Znížená cena! Balička do misiek TS Zobraziť väčšie

5510120

Nový produkt

Baliace zariadenie TS je určené na manuálne balenie potravín do misiek, ktoré sú následne uzavreté zatavením baliacou fóliou (bez ochrannej atmosféry a vákuového odsávania).

Viac detailov

Cena s DPH856,99 €

Zľava-93,64 €

Pôvodne 950,63 € s DPH
Cena bez DPH708,26 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0

Balička je vyrobená z nerez ocele a je určená na profesionálne použitie. Pre balenie nie je používaný tlak. Vďaka elektronickému ovládaniu je možné veľmi presne nastaviť teplotu zatavenia (termostat 50 °C až 210 °C). Balička je vybavená farebnými LED senzormi zobrazujúcimi prevádzkový stav a poistkou proti preťaženiu. Univerzálne zváranie doskovým rámom (vhodný pre všetky typy misiek). Veko s pružinovým mechanizmom pre ľahké a bezpečné otváranie, proces uzavretia a zvárania je takmer bez námahy; odpor je minimálny vďaka použitiu ložísk a špeciálneho klzného materiálu, tlakový tlmič zaisťuje potrebnú tesnosť okrajov obalu a zabraňuje jeho praskaniu, eliminuje mikrotrhliny a netesnosti. Tepelne odolné prítlačné rameno z plastu odolného proti poškodeniu. Odrezanie fólie prebieha až uzatvorenie a zatavenie misky, automaticky vďaka zaťahovacej gilotine s bezpečným nožom v špeciálne navrhnutom kryte (technológia air-cut). Dávkovač fólie s napínačom zabraňuje zvlneniu fólie. Zváracia plocha je pokrytá špeciálnou titánovou vrstvou, ktorá zabraňuje prilepeniu fólie a umožňuje rýchle zváranie za 1 až 3 sekundy (v závislosti na hrúbke fólie), vysokovýkonné ohrievače skracujú dobu ohrevu (doba nahriatia dosky po zapnutí na prevádzkovú teplotu je približne 8-10 minút) .

Baliace zariadenie je napájané 230 V, má veľmi jednoduchú prevádzku, údržbu. Pevná, ľahko prístupná nerezová konštrukcia zaručuje dobrú hygienu. Protišmykové nožičky pre stabilizáciu zariadenia počas prevádzky.

V základnej cene zariadenia TS je zahrnutá 1 základná jednodielna forma 250 x 195 x 10 mm (pre misky 227 x 178 mm).

Parametre:

  • rozmer otvorená (šxdxv): 247 x 637 x 640 mm
  • rozmer zatvorená (šxdxv): 260 x 640 x 260
  • napätie: 230 V
  • príkon: 700 W
  • rozsah teplôt: 50 - 210°C
  • hmotnosť: 10 kg

Príslušenstvo

Napsat recenzi

Balička do misiek TS

Balička do misiek TS

Baliace zariadenie TS je určené na manuálne balenie potravín do misiek, ktoré sú následne uzavreté zatavením baliacou fóliou (bez ochrannej atmosféry a vákuového odsávania).

Zpráva

send a message