Giesser Nôž vykosťovací (13cm) - čierny

Giesser Nůž vykosťovací (13cm) - černý Zobraziť väčšie

401030300055

Nový produkt

Kvalitné nože vhodné na oddeľovanie surového mäsa od kostí. Vďaka svojmu tvaru sa hodí na rozrezávanie kĺbov a odstraňovanie šliach. Vykosťovací nôž z ručne brúsenej nerezovej ocele Giesser slúži na presné a bezpečné oddelenie kostí od mäsa.

Viac detailov

Cena s DPH14,47 €
Cena bez DPH11,96 €

0.0

Zakrivenie 13 cm dlhej čepele s dlhšou reznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký priechod noža mäsom ku kosti, a pritom odstraňuje aj kožu, tuky alebo šľachy. Presnosť rezu predchádza vzniku prebytkov mäsa a plytvaniu produktom.

Po celodennej práci určite oceníte mäkký povrch zdravotnej protišmykovej rukoväte. Neotlačia vaše kĺby a prsty sa nešmýkajú k čepeli. Práve tieto prepracované drobnosti znamenajú neoceniteľnú úľavu počas namáhavej práce.
Podľa potreby zvoľte flexibilnú alebo pevnú čepeľ vykosťovacieho noža.
Nože sú certifikované pre kontakt s potravinami a spĺňajú prísne hygienické predpisy.

Ostro nabrúsená technológia
Čepeľ noža zostáva vďaka metódam kalenia vo vákuu zostáva rovnomerne tvrdá aj odolná, čo zabraňuje vzniku slabých miest a tvorbe prasklín aj po rokoch užívania. Vákuum umožňuje veľmi rovnomerné vstrebávanie teplôt počas žíhania ocele a presnú kontrolu teplotných zmien. Výsledkom je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Oceľ bol vytvrdená až na 56-57 HRc.

Parametre:

  • rad: G 3105
  • typ ostrie: hladké
  • typ: vykosťovací
  • farba: čierna
  • dĺžka ostria: 13 cm

Napsat recenzi

Giesser Nôž vykosťovací (13cm) - čierny

Giesser Nôž vykosťovací (13cm) - čierny

Kvalitné nože vhodné na oddeľovanie surového mäsa od kostí. Vďaka svojmu tvaru sa hodí na rozrezávanie kĺbov a odstraňovanie šliach. Vykosťovací nôž z ručne brúsenej nerezovej ocele Giesser slúži na presné a bezpečné oddelenie kostí od mäsa.

Zpráva

send a message