Šokový zchlazovač a zmrazovač SHS 23 RedFox

Znížená cena! Šokový zchlazovač a zmrazovač SHS 23 RedFox Zobraziť väčšie

00003960

Nový produkt

RM GASTRO

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHS 23, RedFox j e vybavený sondou teplotného jadra. Šokové schladzovanie prebieha podľa vopred stanovenej krivkou vychladzovania, aby pri procese bol maximálne potlačený výskyt a množenie mikroorganizmov. Zariadenie RedFox slúži výborne pre zefektívnenie výrobného procesu stravovacích prevádzok, kedy vyrobená jedlá možno šokovo schladiť alebo zmraziť a uchovať je tak pre neskoršie výdaj.

Viac detailov

Cena s DPH2 414,46 €

Zľava-268,04 €

Pôvodne 2 682,50 € s DPH
Cena bez DPH1 995,42 €

Možno kúpiť aj na splátky

5.0

parametre:

  • Šokový zchlazovač a zmrazovač
  • Zachladenia z teploty + 70 ° C na teplotu + 3 ° C
  • Hmotnosť zachlazovaných potravín 5 kg
  • Zamrazenie z teploty + 70 ° C na teplotu - 18 ° C
  • Hmotnosť zamražovaných potravín 5 kg
  • Kapacita 3x GN 2/3 65 mm h
  • Objem vnútorného priestoru 0,055 m3
  • So sondou na teplotu jadra
  • Rozmer v cm: 60 x 60 x 40 v
  • Príkon: 650 W
  • Napätie: 230 V / 50 Hz

RM GASTRO

RM GASTRO

Pod značkami rm RedFox Ponúkame ucelený sortiment produktu TECHNOLÓGIÍ používaných v gastronomických prevádzkach po celom svete. Zákazník sa moze spoľahnúť na naše Profesionálne služby aj komplexné riešenie kuchynských prevádzok. V spolupráci s našimi obchodnými partnermi Ponúkame v každej KRAJINE Presne sa, čo Naši zákazníci potrebujú.

Príslušenstvo

5.0
Známka 
4.3.2014

+Škoda že je tak malý
-Žádné mimo velikosti


  • Byl tento komentář pro vás užitečný?

Napsat svou recenzi!

Napsat recenzi

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHS 23 RedFox

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHS 23 RedFox

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHS 23, RedFox j e vybavený sondou teplotného jadra. Šokové schladzovanie prebieha podľa vopred stanovenej krivkou vychladzovania, aby pri procese bol maximálne potlačený výskyt a množenie mikroorganizmov. Zariadenie RedFox slúži výborne pre zefektívnenie výrobného procesu stravovacích prevádzok, kedy vyrobená jedlá možno šokovo schladiť alebo zmraziť a uchovať je tak pre neskoršie výdaj.

Zpráva

send a message