Sous Vide varič Univac Mini CVS200 automatický digitálny 9 l na varenie vo vákuu

LAZ-CVS200

Nový produkt

Univac group

Stolný Sous Vide varič CVS200, Univac Group pre presné vákuové varenie. Obsah nádoby 9 litrov, rozmery kompatibilné GN 1/2, deliace priečky pre jednotlivé varné vrecká, nerezové veko variča. Používaním Sous Vide varenia sa minimalizujú tepelné straty váhy pripravovaných pokrmov, ktoré si zachovávajú prirodzenú chuť a arómu danej potraviny.

Viac detailov

Cena s DPH998,51 €
Cena bez DPH825,21 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0
  • Potraviny sa varia vo vákuovom sáčku pri nízkej a rovnakej teplote.
  • SousVide varič CVS200 pre presné varenie vo vákuu UNIVAC WATER CHEF
  • Digitálne nastavenie času a presnej teploty pomocou ovládacieho prehľadného panelu
  • Dokonale kontrolovateľná teplota a čas na zeleno podsvietenom displeji pre perfektné výsledky pripravovaných pokrmov
  • Sous Vide systém je metóda, ktorá zaisťuje:
    - zachovanie organoleptických vlastností suroviny
    - zamedzenie dehydratácie suroviny
    - v kombinácii s použitím šokového zmrazovača je umožnené dlhodobejšie skladovanie ako za použitia bežných metód
    - lepšie plánovanie a kontrola prípravy jedál
  • Integrovaná vaňa rozmeru GN1/2-150 s nerezovým vekom
  • Sieťový vypínač

Parametre :

  • Rozmery prístroja: 345 x 285 x 270 mm
  • Vnútorná výška komory: 150 mm
  • Maximálna výška hladiny vody: 120 mm
  • Maximálna kapacita komory: 9 Ltr.
  • Váha: 6,5 kg
  • Napätie: 230 V / 50 Hz
  • Príkon: 400 W
  • Pracovná nastaviteľná teplota: 45 ° C - 95 ° C
  • Ovládanie: digitálny
  • Presnosť teploty (°C): +/- 0,1

Univac group

Univac group

Napsat recenzi

Sous Vide varič Univac Mini CVS200 automatický digitálny 9 l na varenie vo vákuu

Sous Vide varič Univac Mini CVS200 automatický digitálny 9 l na varenie vo vákuu

Stolný Sous Vide varič CVS200, Univac Group pre presné vákuové varenie. Obsah nádoby 9 litrov, rozmery kompatibilné GN 1/2, deliace priečky pre jednotlivé varné vrecká, nerezové veko variča. Používaním Sous Vide varenia sa minimalizujú tepelné straty váhy pripravovaných pokrmov, ktoré si zachovávajú prirodzenú chuť a arómu danej potraviny.

Zpráva

send a message