Sušička ovocia EXCALIBUR ECX10LE s časovačom - 10 tácok nerez

EXL-EXC10EL

Nový produkt

Prémiová celonerezová sušička potravín Excalibur EXC10EL je univerzálny prístroj využívajúci najmodernejšie technológie, vďaka ktorým usušíte potraviny bezpečne a pohodlne. Svojou veľkosťou je ideálny pre raw nadšencov a pre tých, ktorí plánujú sušiť potraviny vo veľkom.

Viac detailov

Cena s DPH1 471,98 €
Cena bez DPH1 216,51 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0

Ako funguje sušička Excalibur?

Sušička Excalibur využíva pri sušení dvoch pokročilých technológií: fluktuačnú technológiu Hyperwave TM a horizontálne prúdenie vzduchu Parallexx®. Tieto technológie zaisťujú žiaduce výkyvy teploty, a tým pádom rýchle, rovnomerné a bezpečné sušenie (čo je dôležité kvôli zamedzeniu vzniku kvasiniek, plesní a baktérií). So sušičkou ovocia Excalibur sa vám nestane, že by suroviny zostali vo vnútri vlhké – usušia sa vždy dokonale v celom svojom objeme. Počas sušenia pritom nie je nutné prehadzovať tácky alebo jednotlivé kúsky surovín (ako je tomu pri kruhových sušičkách), teplo je rozvádzané rovnomerne po celej sušičke.


Čo všetko môžete sušiť v sušičke Excalibur?


Sušička ovocia Excalibur je vzhľadom na svoju konštrukciu a možnosti veľmi univerzálna. Na rozdiel od kruhových sušičiek umožňuje vybratie jednotlivých tácok, a tak pohodlne usušíte nielen suroviny, ktoré sú nakrájané na tenké plátky, ale pokojne aj celé kusy ovocia, zeleniny, húb a ďalších surovín. Dokonca je možné nechať v sušičke vykysnúť chlieb alebo rozpekať stvrdnuté pečivo, pripraviť raw večeru, fermentovať domáci jogurt, vyrobiť syr alebo usušiť výrobky z keramiky. V sušičke Excalibur bezpečne usušíte aj mäso.

Pokiaľ budete sušiť aj tekuté zmesi a suroviny, kúpte si špeciálne sušičie vložky, ktoré sú opakovane použiteľné.


2 časy, 2 teploty, 99hodinový časovač, digitálny display


Sušička Excalibur EXC10EL umožňuje dvojfázové sušenie, s ktorým docielite rýchlejšie spracovanie potravín. Najlepším spôsobom, ako zachovať živé enzýmy a predísť prípadnej skaze alebo rozvoju baktérií a pritom významne urýchliť sušenie, je nastaviť sušičku na prvú
2–3 hodiny na najvyššiu teplotu a na zostávajúcu dobu ju znížiť na menej ako
49 °C.

99-hodinový časovač vám umožňuje nastaviť priebeh sušenia ao viac sa nestarať. Sušička Excalibur sa po dosiahnutí zvoleného času sama vypne. Súčasťou ovládacieho panelu je digitálny display, ktorý uľahčuje obsluhu sušičky. Termostat je možné nastaviť v rozmedzí 35-74 °C.


Nekompromisná kvalita


Na výrobu sušičky Excalibur boli použité špičkové materiály – telo a sušiace tácky sú zo zdravotne nezávadnej nerez ocele. Dvojkrídlové priehľadné dvierka sú vyrobené z tvrdeného bezpečnostného skla. Všetky komponenty sú vyrobené a montované v USA.

Odporúčaný postup sušenia RAW

Optimálna teplota pre zachovanie sušenia v režime RAW je 45 – 48°C

Odporúčame nastaviť sušičku, na prvé dve hodiny sušenia, na maximálnu možnú teplotu pre daný druh sušenej suroviny. Počas tejto doby dochádza k intenzívnemu uvoľňovaniu vlhkosti surovín a teplý vzduch sa tak prirodzene ochladzuje. Následne znížte teplotu sušenia na maximálne 48 ° C a ponechajte na tejto úrovni až do konca sušenia.

Parametre :

  • Rozmery mm (ŠxHxV): 440 x 520 x 430
  • Príkon el. (kW) / Napätie (V): 0,60/230
  • Váha (kg): 27,5
  • Váha balenia (kg): 29,5
  • Farba: nerezová
  • Materiál: nerez
  • Ovládanie: elektronické
  • Použitie: profesionálne
  • Časovač: digitálny
  • Dvere: dvojkrídlová priehľadná
  • Regulácia teploty: 35-74°C
  • Automatické vypnutie: áno
  • Počet plat: 10
  • Rozmer plat (mm): 380 x 380
  • Materiál plata: nerez
  • Zabudovaný ventilátor: áno

Napsat recenzi

Sušička ovocia EXCALIBUR ECX10LE s časovačom - 10 tácok nerez

Sušička ovocia EXCALIBUR ECX10LE s časovačom - 10 tácok nerez

Prémiová celonerezová sušička potravín Excalibur EXC10EL je univerzálny prístroj využívajúci najmodernejšie technológie, vďaka ktorým usušíte potraviny bezpečne a pohodlne. Svojou veľkosťou je ideálny pre raw nadšencov a pre tých, ktorí plánujú sušiť potraviny vo veľkom.

Zpráva

send a message