Mandolíny sú špeciálnymi kuchynskými pomocníkmi, ktorí sú v mnohých gastronomických prevádzkach úplne nepostrádateľnými. Slúži predovšetkým na pokrájané zeleniny, ale aj niektorých druhov ovocia na plátky. Typickou zeleninou pre použitie mandolíny je šalátová uhorka, ale aj paprika az ovocia napríklad jabĺčko. Mandolíny sú veľmi jednoduchými a n...
Mandolíny sú špeciálnymi kuchynskými pomocníkmi, ktorí sú v mnohých gastronomických prevádzkach úplne nepostrádateľnými. Slúži predovšetkým na pokrájané zeleniny, ale aj niektorých druhov ovocia na plátky. Typickou zeleninou pre použitie mandolíny je šalátová uhorka, ale aj paprika az ovocia napríklad jabĺčko. Mandolíny sú veľmi jednoduchými a napriek tomu veľmi užitočnými pomocníkmi v gastronomických prevádzkach.
Podkategórie
Forma kruhová s priemerom 16 cm a výškou 6 cm
Vrecko cukrársky štandard, dĺžka 46 cm
Etažér sklenený, 3 poschodia Priemer 20/25/30 cm a výška 40 cm
Lopatka na dezert , dĺžka 250 mm s dreveným úchytom. Nerez 18/10
Pištoľ flambovacia plynová gastro profi 1,45 kW - Vysoko výkonný horák 1,45 kW na prípravu créme brulee, flambovanie zeleniny,...
Vojna polyetylénový, dĺžka 430 mm, priemer 43 mm
Gourmet Whip Plus sa používa viac pri varení, pretože môžeme regulovať teplotu sami pomocou vodného kúpeľa. Napríklad keď sa omáčka...
Koncovka lisovaná - guľatá , priemer 7 mm
Ohrievač čokolády Krampouz , 1 ltr.nádoba - ohrievač čokolády pre jej udržiavanie v tekutom stave pre ľahké zdobenie hotových palaciniek,...