Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox

Znížená cena! Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox Zobraziť väčšie

00006144

Nový produkt

RM GASTRO

Pizza pec jednoposchodová E 4 pečiacou komorou o veľkosť 70 x 70 x 15 cm. Komora je opatrená osvetlením, šamotovým dňom a analógovým teplomerom. Rozsah teploty od 50 ° C do 450 ° C. Vhodná do všetkých prevádzky, avšak svoju prácu najlepšie zastane v pizzeriách s vyšším denným výdajom.

Viac detailov

Cena s DPH997,75 €

Zľava-110,92 €

Pôvodne 1 108,67 € s DPH
Cena bez DPH824,59 €
Splátková kalkulačka   Môžete tiež kúpiť na splátky
mesačne už od 160 €

5.0

parametre:

  • Šamotové dosky o sile 14 mm
  • Teplomer komory analógový
  • vnútorné osvetlenie
  • 2x termostat
  • Regulácia teploty 50 ° - 450 ° C
  • Odvod pary - nastaviteľný
  • presklená dvierka
  • Rozmery: 975 x 835 x 412 mm
  • Rozmery vnútorné: 700 x 700 x 150 mm
  • Príkon / napätie: 4,8 kW / 400 V
  • Váha: 54,2 kg

Možno dokúpiť digitálny teplomer alebo hornej šamotové dosky

Tabuľka dát

Napájanie400 V
Počet paterJednopatrová

RM GASTRO

RM GASTRO

Pod značkami rm RedFox Ponúkame ucelený sortiment produktu TECHNOLÓGIÍ používaných v gastronomických prevádzkach po celom svete. Zákazník sa moze spoľahnúť na naše Profesionálne služby aj komplexné riešenie kuchynských prevádzok. V spolupráci s našimi obchodnými partnermi Ponúkame v každej KRAJINE Presne sa, čo Naši zákazníci potrebujú.

Príslušenstvo

5.0
Známka 
17.11.2015

+krásně se mi vlezou 2 pizzy vedle sebe


  • Pro 0 z 1 je toto hodnocení užitečné.
  • Byl tento komentář pro vás užitečný?
Známka 
22.3.2014

+nerezová pizza pec
+kvalitní šamotové desky
+velké plus rozměr komory


  • Pro 1 z 1 je toto hodnocení užitečné.
  • Byl tento komentář pro vás užitečný?

Napsat svou recenzi!

Napsat recenzi

Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox

Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox

Pizza pec jednoposchodová E 4 pečiacou komorou o veľkosť 70 x 70 x 15 cm. Komora je opatrená osvetlením, šamotovým dňom a analógovým teplomerom. Rozsah teploty od 50 ° C do 450 ° C. Vhodná do všetkých prevádzky, avšak svoju prácu najlepšie zastane v pizzeriách s vyšším denným výdajom.

Zpráva

send a message