401030300054
Nový produkt
Kvalitné nože vhodné na oddeľovanie surového mäsa od kostí. Vďaka svojmu tvaru sa hodí na rozrezávanie kĺbov a odstraňovanie šliach. Vykosťovací nôž z ručne brúsenej nerezovej ocele Giesser slúži na presné a bezpečné oddelenie kostí od mäsa.
Tento produkt už nie je dostupný
Dátum dostupnosti
Zakrivenie 13 cm dlhej čepele s dlhšou reznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký priechod noža mäsom ku kosti, a pritom odstraňuje aj kožu, tuky alebo šľachy. Presnosť rezu predchádza vzniku prebytkov mäsa a plytvaniu produktom.
Po celodennej práci určite oceníte mäkký povrch zdravotnej protišmykovej rukoväte. Neotlačia vaše kĺby a prsty sa nešmýkajú k čepeli. Práve tieto prepracované drobnosti znamenajú neoceniteľnú úľavu počas namáhavej práce.
Podľa potreby zvoľte flexibilnú alebo pevnú čepeľ vykosťovacieho noža.
Nože sú certifikované pre kontakt s potravinami a spĺňajú prísne hygienické predpisy.
Ostro nabrúsená technológia
Čepeľ noža zostáva vďaka metódam kalenia vo vákuu zostáva rovnomerne tvrdá aj odolná, čo zabraňuje vzniku slabých miest a tvorbe prasklín aj po rokoch užívania. Vákuum umožňuje veľmi rovnomerné vstrebávanie teplôt počas žíhania ocele a presnú kontrolu teplotných zmien. Výsledkom je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Oceľ bol vytvrdená až na 56-57 HRc.
Parametre: