Výrobník šupinkového ľadu Brema Muster 600 Split

Znížená cena! Výrobník šupinkového ľadu Brema Muster 600 Split Zobraziť väčšie

Nový produkt

BREMA

Výrobníky šupinkového ľadu radu MUSTER sú neoddeliteľnou súčasťou úsekov predaja čerstvých rýb v špecializovaných predajniach a hypermarketoch. Bez kvalitného šupinkového ľadu sa nezaobíde ani žiadna pekáreň či výrobňa mäsa a údenín. Suchý, podchladený šupinkový ľad s teplotou -5 °C / -11 °C je ideálnym a hygienickým konzervačným médiom pre transport, spracovanie a prezentáciu čerstvých produktov.

Viac detailov

Cena s DPH7 049,00 €

Zľava-789,65 €

Pôvodne 7 838,65 € s DPH
Cena bez DPH5 825,62 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0
Výrobníky šupinkového ľadu radu MUSTER sú neoddeliteľnou súčasťou úsekov predaja čerstvých rýb v špecializovaných predajniach a hypermarketoch. Bez kvalitného šupinkového ľadu sa nezaobíde ani žiadna pekáreň či výrobňa mäsa a údenín. Suchý, podchladený šupinkový ľad s teplotou -5 °C / -11 °C je ideálnym a hygienickým konzervačným médiom pre transport, spracovanie a prezentáciu čerstvých produktov. Variant SPLIT s externou chladiacou jednotkou (až do 10m) umožňuje praktickú inštaláciu aj tam, kde je potrebné zabrániť prehrievaniu priestoru výrobne.
  • Bez KJ
  • Výrobník šupinového ľadu, celonerezový plášť.
  • Produkcia za 24 hod: 620 kg
  • Zásobník: BIN 240 PE, BIN 200, BIN 350, BIN 550 V DS, RB 100, DRB 100, DRB 500
  • Príkon: 3000 W
  • Napätie: 400 V 3N / 50 Hz / 16 A
  • Rozmery (š xhxv): 900 x 588 x 705 mm
  • Príslušenstvo: lopatka, prívodná hadica 3/4", odpadová hadica DN 24
  • Chladenie vodou alebo vzduchom
  • Teplota šupín: -5 / -11 °C

Tabuľka dát

ChlazeníVodou/Vzduchem
Kapacita ľadunad 60 kg / den

BREMA

BREMA

Príslušenstvo

Napsat recenzi

Výrobník šupinkového ľadu Brema Muster 600 Split

Výrobník šupinkového ľadu Brema Muster 600 Split

Výrobníky šupinkového ľadu radu MUSTER sú neoddeliteľnou súčasťou úsekov predaja čerstvých rýb v špecializovaných predajniach a hypermarketoch. Bez kvalitného šupinkového ľadu sa nezaobíde ani žiadna pekáreň či výrobňa mäsa a údenín. Suchý, podchladený šupinkový ľad s teplotou -5 °C / -11 °C je ideálnym a hygienickým konzervačným médiom pre transport, spracovanie a prezentáciu čerstvých produktov.

Zpráva

send a message