NORDline DA 270 chladničky na zrenie mäsa

Zľava! Chladnička na zrání masa NORDline DA 199 Zobraziť väčšie

37979

Nový produkt

Nordline

AKCIA do 30.4. alebo do vypredania zásob. Chladnička na zrenie mäsa DA 270, NORDline je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj na domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelnoizolačného výkonu chladničky. Vybavená LED displejom, dotykovým ovládačom a LED osvetlením. Chladnička DRY AGE Vám zaistí zrenie mäsa do tej najvyššej kvality.

Viac detailov

Cena s DPH2 525,20 €

Zľava-656,03 €

Pôvodne 3 181,23 € s DPH
Cena bez DPH2 086,94 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0
  • ventilované chladenie
  • čierne opláštenie
  • automatické odmrazovanie
  • digitálny termostat
  • voľne stojace
  • vlhkosť vzduchu 60 - 90%
  • dvere z nerezovej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
  • 3 roštové police
  • nerezová rukoväť
  • 3 x záves
  • dotykový ovládač
  • LED displej
  • účinný dezinfekčný systém UVC
  • LED osvetlenie

Parametre:

  • napätie: 230 V
  • rozmery (š xhxv): 595 x 710 x 1270 mm
  • príkon: 170 W
  • čistý objem: 270 l
  • prevádzková teplota: 0-25°C
  • chladivo: R600a
  • množstvo chladiva: 0,05 kg
  • váha: 68 kg

Odporúčanie:

  • nastavenie teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
  • mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od porážky zvieraťa)
  • je možné použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
  • pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
  • možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
  • v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2–4 kg)
  • odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
  • pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
  • najlepšia doba zrenia je 25–28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne

Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou)

V prípade zakúpenia soľnej dosky:

  • rozbaľte soľné dosky a odoberte fóliu
  • položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
  • každé 2–3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, pokiaľ áno, odstráňte ju

Cena vrátane recyklačného poplatku: 168,-Sk bez DPH

Nordline

Nordline

Napsat recenzi

NORDline DA 270 chladničky na zrenie mäsa

NORDline DA 270 chladničky na zrenie mäsa

AKCIA do 30.4. alebo do vypredania zásob. Chladnička na zrenie mäsa DA 270, NORDline je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj na domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelnoizolačného výkonu chladničky. Vybavená LED displejom, dotykovým ovládačom a LED osvetlením. Chladnička DRY AGE Vám zaistí zrenie mäsa do tej najvyššej kvality.

Zpráva

send a message