NORDline DA 388 chladničky na zrenie mäsa

Zľava! Chladnička na zrání masa NORDline DA 199 Zobraziť väčšie

35550

Nový produkt

Nordline

Chladnička na zrenie mäsa DA 388, NORDline Vám zaistí zrenie mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj na domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelnoizolačného výkonu chladničky. Chladnička NORDline s ventilovaným chladením, automatickým odmrazovaním a digitálnym termostatom.

Viac detailov

Cena s DPH3 528,44 €
Cena bez DPH2 916,07 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0
  • ventilované chladenie
  • čierne opláštenie
  • automatické odmrazovanie
  • digitálny termostat
  • voľne stojace
  • vlhkosť vzduchu 60 - 90%
  • dvere z nerezovej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
  • 3 roštové police
  • nerezová rukoväť
  • 3 x záves
  • dotykový ovládač
  • LED displej
  • účinný dezinfekčný systém UVC
  • LED osvetlenie

Parametre:

  • napätie 230 V / 50 Hz
  • rozmery (š xhxv): 595 x 710 x 1720 mm
  • príkon: 170 W
  • čistý objem: 388 l
  • teplota: 0° - +25°C
  • chladivo: R600a
  • množstvo chladiva: 0,05 kg
  • váha: 92 kg

Odporúčanie:

  • nastavenie teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
  • mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od porážky zvieraťa)
  • je možné použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
  • pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
  • možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
  • v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2–4 kg)
  • odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
  • pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
  • najlepšia doba zrenia je 25–28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne

Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou)

V prípade zakúpenia soľnej dosky:

  • rozbaľte soľné dosky a odoberte fóliu
  • položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
  • každé 2–3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, pokiaľ áno, odstráňte ju

Cena vrátane recyklačného poplatku - 168,-Sk bez DPH

Nordline

Nordline

Napsat recenzi

NORDline DA 388 chladničky na zrenie mäsa

NORDline DA 388 chladničky na zrenie mäsa

Chladnička na zrenie mäsa DA 388, NORDline Vám zaistí zrenie mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj na domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelnoizolačného výkonu chladničky. Chladnička NORDline s ventilovaným chladením, automatickým odmrazovaním a digitálnym termostatom.

Zpráva

send a message