Krájacie zariadenie Fendo F-S19 - hrúbka plátku 12 mm

Znížená cena! Krájacie zariadenie Fendo F-S19 - hrúbka plátku 12 mm Zobraziť väčšie

7300118

Nový produkt

Krájacie zariadenie Fendo F-S19 je určené na profesionálne a priemyselné použitie. Nakrájajú čerstvé mäso na plátky, kocky a prúžky. Prístroj je možné použiť na krájanie pečene, rybích filiet a niektorého druhu ovocia a zeleniny. Zo spracovávaného mäsa je nutné odstrániť prebytočný tuk, tvrdé šľachy a chrupavky. Čepele sú schopné nakrájať mäso s hmotnosťou max. 1,5 kg na rovnomerné 12 mm hrubé plátky .

Viac detailov

Produkt pouze na poptání

Napište nebo nám zavolejte a my vám produkt naceníme

0.0

Pohon a údržba

Pred použitím je nevyhnutné skontrolovať správne umiestnenie horných, dolných hrebeňov a dotiahnutie otočných skrutiek. Mäso je automaticky vtiahnuté do stroja pomocou čepelí (19 čepelí, nakrája 20 plátkov naraz) tak, aby sa zabránilo potrebe vkladať ho do zariadenia pomocou prstov a následne riziku úrazov. Nie je tak nutné ručné podávanie. Krájacie zariadenie je napájané 400 V a príkonom 1,5 kW .

Stroj je svojou jednoduchou konštrukciou z nerezu z hygienického hľadiska dobre čistiteľný . Pred každým čistením vypnite prístroj zo zásuvky. Určené pre veľké kuchyne, veľkoobchody, obchody a závodné jedálne.

Zariadenie je dodávané s jednou nožovou zostavou s pevne danou roztečou (podľa výberu), bez podstavca a vrchného násypného stolíka.

Parametre:

  • Celonerezová konštrukcia
  • Napájanie: 400 V
  • Príkon: 1,5 kW
  • Rozmery (š xhxv): 500 x 720 x 770 mm
  • Kapacita plátkovania mäsa: 1500 kg/h
  • Kapacita rezancovania mäsa: 500 kg/h
  • Rozteč nožov: 6, 9, 12, 18, 24, 27 mm - v cene zariadenia dodávaná jedna nožová zostava s pevne danou roztečou (podľa výberu), bez podstavca a vrchného násypného stolíka
  • Hmotnosť: 90 kg

Napsat recenzi

Krájacie zariadenie Fendo F-S19 - hrúbka plátku 12 mm

Krájacie zariadenie Fendo F-S19 - hrúbka plátku 12 mm

Krájacie zariadenie Fendo F-S19 je určené na profesionálne a priemyselné použitie. Nakrájajú čerstvé mäso na plátky, kocky a prúžky. Prístroj je možné použiť na krájanie pečene, rybích filiet a niektorého druhu ovocia a zeleniny. Zo spracovávaného mäsa je nutné odstrániť prebytočný tuk, tvrdé šľachy a chrupavky. Čepele sú schopné nakrájať mäso s hmotnosťou max. 1,5 kg na rovnomerné 12 mm hrubé plátky .

Video

Klikněte na popisek pro načtení videa

Zpráva

send a message