KitchenAid kovový mlynček na mäso 5KSMMGA

KitchenAid kovový mlýnek na maso 5KSMMGA Zobraziť väčšie

5KSMMGA

Nový produkt

Určené pre robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90PS, 5KSM125PS, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7595,

Viac detailov

Cena s DPH186,52 €
Cena bez DPH154,15 €

0.0

Premeňte suroviny na zdravé a čerstvé pokrmy, ktoré si pripravíte sami a navyše máte istotu, že všetko je čerstvé a ideálne namleté podľa vašich predstáv. Kovový mlynček na mäso 5KSMMGA so širokou škálou nástavcov ľahko a rýchlo spracuje aj tie najnáročnejšie suroviny. Pomôže s prípravou domácich klobás a údenín, hamburgerov, paštét, pomelie tvrdé syry, pečivo, deťom pripraví desiatu a navyše je kompatibilný so všetkými modelmi kuchynských robotov KitchenAid.

Štandardné príslušenstvo:

Kovový mlynček na potraviny. Kovový mlynček na potraviny KitchenAid dokáže ľahko a rýchlo spracovať aj tie najnáročnejšie suroviny.

Nôž z nerezovej ocele. Umožňuje spracovanie mäkkých aj tvrdých surovín.

Jemný a stredný prietlačný kotúč. Jemný (veľkosť oka 3 mm) a stredný (veľkosť oka 4,5 mm) prietlačný kotúč: umožňuje mletie mäsa a suchého pečiva. Jemný prietlačný kotúč používajte na výrobu paštét, detských výživ, nátierok, hamburgerov, jemných klobás, atď. Stredný prietlačný kotúč používajte na výrobu hamburgerov, polievok, eintopfov (jediel z jedného hrnca), fašírok, atď.

Hrubý prietlačný kotúč. 8 mm nôž na mletie mäsa (na prípravu chili con carne, talianskych mäsových omáčok k cestovinám, pikantných mäsových koláčov), zeleniny a syrov.

Nástavce a kotúč na plnenie klobás. Dva nástavce na plnenie klobás umožňujú jednoduchú výrobu celého radu čerstvých a originálnych údenín.

Čistiaca kefa a vtláčadlo surovín. Čistiaca kefa umožňuje ľahko odstrániť zvyšky jedla z prietlačných kotúčov a ostatných častí mlynčeka. Použite vtláčadlo pre ľahké zatláčanie akýchkoľvek surovín k mleciemu nožu a prietlačným kotúčom.
Na toto príslušenstvo sa vzťahuje 2 roky záruky (12 mesiacov pre IČO)

Kovový mlynček na mletie potravín s odolným dizajnom
Dokáže premeniť rôzne suroviny na zdravé a čerstvé jedlá. Namele čerstvé mäso na prípravu klobás a hamburgerov, rozomelie tvrdé syry, namelie pečivo na čerstvú strúhanku a mnoho ďalších použití. Je možné ho vychladiť v chladničke alebo mrazničke pre udržanie studenej teploty počas mletia, čo umožňuje zachovať čerstvosť mletého mäsa.

Obsahuje prietlačné kotúče pre jemné, stredné a hrubé mletie a 2 nástavce na plnenie klobás
Umožňuje jednoduchú prípravu celého radu čerstvým a originálnych pokrmov. Ponúka nekonečné možnosti.

Väčšia misa na suroviny*
Umožňuje spracovanie viacerých surovín naraz. Snímateľná kvôli ľahšiemu skladovaniu.

Obsahuje čistiacu kefu
Umožňuje ľahko odstrániť zvyšky jedla z prietlačných kotúčov sít a ostatných častí.

Kompaktná úložná schránka
Slúži na skladovanie všetkých častí na jednom mieste. Umožňuje pohodlné a ľahké uloženie a rýchly prístup.

Navrhnuté špeciálne pre spoluprácu so všetkými modelmi kuchynských robotov KitchenAid
Jednoducho upevnite na viacúčelovú upínaciu hlavu na pripojenie prídavného príslušenstva, poháňanú kuchynským robotom. Umožňuje ľahké a rýchle mletie potravín.

*V porovnaní s modelom 5FGA

  • Materiál: KOVOVÝ ODLITEK
  • Rozmery výrobku: 21,2 x 13,9 x 22,1 cm
  • Rozmery balenia: 16 x 26 x 41 cm
  • Hmotnosť výrobku: 1,1 kg
  • Hmotnosť balenia: 2,5 kg

Napsat recenzi

KitchenAid kovový mlynček na mäso 5KSMMGA

KitchenAid kovový mlynček na mäso 5KSMMGA

Určené pre robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90PS, 5KSM125PS, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7595,

Zpráva

send a message