KitchenAid balíček s príslušenstvom 5KSM2FPPC

KitchenAid balíček s příslušenstvím 5KSMFPPC Zobraziť väčšie

5KSM2FPPC

Nový produkt

Určené pre robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM 990.

Viac detailov

Cena s DPH303,92 €
Cena bez DPH251,17 €

0.0

S touto sadou ľahko a rýchlo vytvoríte množstvo čerstvých a vynaliezavých pokrmov z mäsa, zeleniny či spracujete ovocie na zdravé výživy pre Vaše deti. Súprava je navrhnutá výlučne pre prácu s modelmi kuchynských robotov KitchenAid. Jednoducho pripojíte do viacúčelovej upínacej hlavice poháňanej kuchynským robotom.

MLÝNOK NA POTRAVINY A NADSTAVEC NA SPRACOVANIE OVOCIA A ZELENINY (5KSMFVSFGA):

Vytvorte si z ingrediencií čerstvé pokrmy, ktoré si pripravíte sami a navyše máte istotu, že všetko je čerstvé a ideálne namleté podľa vašich predstáv. Mlynček na mäso 5KSMFGA s nástavcami ľahko a rýchlo spracuje suroviny, pomôže s prípravou burgerov, paštét, salsy, pomelie tvrdé syry, pečivo a deťom pripraví zdravú výživu. Nie je možné umývať v umývačke riadu, možno umývať v ruke.


Nôž z nerezovej ocele

Spracuje mäkké aj tvrdé suroviny.

Jemný (4,5mm) nadstavec
Rozomelie varené mäso na nátierky, paštéty, tvrdé syry (napr. parmezán) alebo strúhanku.

Hrubý (6mm) nadstavec
Pomelie surové mäso na burgre, zeleninu, pripraví salsu a omáčky.

Pechovač
Pomôžete ľahko zatlačiť akýkoľvek druh surovín do plniacej trubice smerom k nožu a nástavcom na mletie. Možno umývať v umývačke.

Odnímateľná tácka
Na ľahké čistenie. Možno umývať v umývačke.

LIS NA OVOCIE A ZELENINU (5KSMFVSP):

Ideálne na drvenie ovocia a varenej zeleniny, vhodný pri príprave džemov, detských výživ, omáčok, rôsolov. Potraviny nielen drví, ale navyše odstraňuje drobné semienka napríklad z malín, egrešov či ríbezlí. Špeciálne navrhnutý k prídavnému mlynčeku na potraviny (5KSMFVSFGA). Nie je kompatibilný s už nevyrábaným mlynčekom na potraviny 5FGA.

Tácka pasírovača a priehľadný kryt proti rozstreku
Na spracovanie/prípravu pyré z mäkkého ovocia a varenej zeleniny do marmelád, pyré, omáčok a detského jedla. Rozmixuje potraviny na pyré a oddelí semienka, stonky alebo šupky. Možno umývať v umývačke.

Veľká mlecia šneková hriadeľ
Šnekový hriadeľ sa vkladá do tela prídavného mlynčeka na potraviny. Možno umývať v umývačke riadu.

Kužeľové sitko
Kužeľové sitko sa pripevňuje cez veľký šnekový hriadeľ a slúži na oddelenie semienok, stoniek alebo šupiek od spracovávaných surovín. Väčšie kôstky treba odstrániť pred vložením do lisu. Možno umývať v umývačke riadu.

KRÁJACÍ/STRÚHACÍ NADSTAVEC NA PRÍPRAVU ČERSTVÝCH POKRMOV (5KSMVSA):


Umožňuje ľahké a rýchle krájanie a krúženie. Zvládne všetko od krájania uhoriek po strúhaní syrov alebo zeleniny. Šetrí čas vykonávania základných úkonov, ľahko sa čistí.

Prítlačný nadstavec 2 v 1
Dokonale krája ovocie a zeleninu ako veľkého, tak malého priemeru, od uhoriek po zeler. Otvor veľkého prítlačného nástavca má priemer cca 6 cm a otvor malého prítlačného nástavca má v priemere cca 3,5 cm.

Telo krájača/krájača na prípravu čerstvých potravín
Vyrobené z plastu s kovovým hnacím hriadeľom. Nie je vhodné do umývačky riadu, je možné umývať ručne.

Bubon na krájanie na plátky (3 mm)
Rýchlo krája zeleninu, ako sú uhorky, mrkva, zeler a cuketa. Vyrobené z nerezovej ocele.


Bubon na stredné krúhanie (4 mm
)
Je skvelý na krúhanie syra, tvrdšej zeleniny, ako je mrkva, až po jemnejšiu konzistenciu. Vyrobené z nerezovej ocele. Možno umývať v umývačke.


Bubon na hrubé krúženie (6 mm)
Dokonalý na krúhanie surovín, ako je kapusta na šalát coleslaw alebo zemiaky na zemiakové placky. Vyrobené z nerezovej ocele. Možno umývať v umývačke.


Úložný box
Krájač/krájač na prípravu čerstvých potravín je balený a uložený vo vnútri svojej vlastnej skladovacej krabice, do ktorej je ľahký prístup a jednoducho sa skladuje.

Záruka
Na toto príslušenstvo sa vzťahuje 2 roky záruky.

Napsat recenzi

KitchenAid balíček s príslušenstvom 5KSM2FPPC

KitchenAid balíček s príslušenstvom 5KSM2FPPC

Určené pre robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM 990.

Zpráva

send a message