Elektrický varný kotol KE 200 hranatý duplikátor

Znížená cena! Elektrický varný kotol KE 200 hranatý duplikátor Zobraziť väčšie

KE-200

Nový produkt

Elektrický hranatý varný kotol KE 200 predstavuje základnú jednotku veľkých gastronomických zariadení, nemocníc, závodných a školských jedální, ale uplatnenie nájde aj vo vojenských jednotkách. Použitie pri konzervovaní ovocia, v mäsiarstve, údenárstve. Nepriamy ohrev je dimenzovaný pre rýchly var a udržovanie teploty. Varenie s duplikátorom zaisťuje rovnomerný ohrev, potraviny sa nepripekajú.

Viac detailov

Cena s DPH7 696,08 €

Zľava-1 358,82 €

Pôvodne 9 054,90 € s DPH
Cena bez DPH6 360,40 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0

Profesionálny elektrický kotol s hranatým duplikátorom. Horná doska, plášť nádoby, poklop z materiálu AISI 304. Masívna konštrukcia, zaoblené hrany. Automatické dopúšťanie vody riadené regulačným obvodom. 2” výtokový ventil. Rýchly ohrev nádrže.

Parametre :

  • Rozmery: 1400 × 900 × 900 mm
  • Prevedenie vonkajšie: Nerez
  • Príkon (W): 24000
  • Napätie (V): 400
  • Doba ohrevu: 60 min
  • Výrobca: Gastro Haal
  • Veľkosť vane (l): 200
  • Médium: Elektrina
  • Hmotnosť: 185 kg

Vlastnosti:

  • pracovný termostat na nastavenie teploty
  • obsah varnej nádoby je ohrievaný parou, ktorá sa vytvára v duplikátore
  • jednoduchá údržba, estetický vzhľad, masívna a pevná konštrukcia kotla
  • rýchly ohrev nádrže
  • nízke prevádzkové náklady
  • jednoduchá obsluha
  • bezpečná prevádzka
  • horná doska, vnútorný a vonkajší plášť nádoby a poklop z materiálu AISI 316L
  • horné dosky a poklopy kotlov sú prelisované
  • zaoblené hrany bez nebezpečných rohov a výčnelkov
  • štandardné ručné dopúšťanie vody do medziplášťa duplikátora
  • na objednávku automatické dopúšťanie vody riadené regulačným obvodom
  • štandardne 2" odtokový ventil
  • regulácia zapínania a vypínania horákov

Napsat recenzi

Elektrický varný kotol KE 200 hranatý duplikátor

Elektrický varný kotol KE 200 hranatý duplikátor

Elektrický hranatý varný kotol KE 200 predstavuje základnú jednotku veľkých gastronomických zariadení, nemocníc, závodných a školských jedální, ale uplatnenie nájde aj vo vojenských jednotkách. Použitie pri konzervovaní ovocia, v mäsiarstve, údenárstve. Nepriamy ohrev je dimenzovaný pre rýchly var a udržovanie teploty. Varenie s duplikátorom zaisťuje rovnomerný ohrev, potraviny sa nepripekajú.

Zpráva

send a message