Elektrický varný kotol KE 785-O okrúhly duplikátor

Znížená cena! Elektrický varný kotol KE 785-O okrúhly duplikátor Zobraziť väčšie

KE-785-O

Nový produkt

Elektrický profesionálny kotol KE 785 O s okrúhlym duplikátorom predstavuje základnú jednotku veľkých gastronomických zariadení, nemocníc, závodných a školských jedální, ale uplatnenie nájde aj vo vojenských jednotkách. Použitie pri konzervovaní ovocia, v mäsiarstve, údenárstve. Nepriamy ohrev je dimenzovaný pre rýchly var a udržovanie teploty.

Viac detailov

Cena s DPH5 607,53 €

Zľava-993,04 €

Pôvodne 6 600,56 € s DPH
Cena bez DPH4 634,32 €

Možno kúpiť aj na splátky

0.0

Horná doska, plášť nádoby, poklop z materiálu AISI 304. Masívna konštrukcia, zaoblené hrany. Automatické dopúšťanie vody riadené regulačným obvodom. 2” výtokový ventil. Rýchly ohrev nádrže.

Parametre :

  • Rozmery: 700 × 900 × 900 mm
  • Prevedenie vonkajšie: Nerez
  • Príkon (W): 12000
  • Vlastnosti: 1
  • Napätie (V): 400
  • Doba ohrevu vody: 45 min.
  • Výrobca: Gastro Haal
  • Veľkosť vane (l): 85
  • Médium: Elektrina
  • Hmotnosť: 85 kg

Vlastnosti:

  • pracovný termostat na nastavenie teploty
  • obsah varnej nádoby je ohrievaný parou, ktorá sa vytvára v duplikátore
  • jednoduchá údržba, estetický vzhľad, masívna a pevná konštrukcia kotla
  • rýchly ohrev nádrže
  • nízke prevádzkové náklady
  • jednoduchá obsluha
  • bezpečná prevádzka
  • horná doska, vnútorný a vonkajší plášť nádoby a poklop z materiálu AISI 316L
  • horné dosky a poklopy kotlov sú prelisované
  • zaoblené hrany bez nebezpečných rohov a výčnelkov
  • štandardné ručné dopúšťanie vody do medziplášťa duplikátora
  • na objednávku automatické dopúšťanie vody riadené regulačným obvodom
  • štandardne 2" odtokový ventil
  • regulácia zapínania a vypínania horákov

Napsat recenzi

Elektrický varný kotol KE 785-O okrúhly duplikátor

Elektrický varný kotol KE 785-O okrúhly duplikátor

Elektrický profesionálny kotol KE 785 O s okrúhlym duplikátorom predstavuje základnú jednotku veľkých gastronomických zariadení, nemocníc, závodných a školských jedální, ale uplatnenie nájde aj vo vojenských jednotkách. Použitie pri konzervovaní ovocia, v mäsiarstve, údenárstve. Nepriamy ohrev je dimenzovaný pre rýchly var a udržovanie teploty.

Zpráva

send a message