Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníkov...
Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníková sitá, ktorá používame pre oddelenie napríklad cestovín od vody, ryža od vody a ďalšie. Do kategórie sít a odkvapávačov patrí tiež sitá na pečeňovú zátrepku, cez ktoré pretlačíme závarku priamo do polievky bez nutnosti tvorenia pečeňovej ryža lyžičkami. Taktiež sú v ponuke sitá pre tvorbu obľúbených halušiek. V ponuke našej firmy nájdete sita celonerezová a v dvoch prípadoch aj nerezová sita s drevenou rukoväťou.
Domáce malé ručné pasírovacie sito priemeru 22 cm s rukoväťou. Vrátane 3 ks výmenných diskov s rôznou perforáciou. Bonne Graine N3002BG
Nerezový disk s hrubou perforáciou 4 mm . Určené pre pasírovacie sito X3-F priemeru 31 cm francúzskeho výrobcu L.Tellier .
Nerezový disk so strednou perforáciou 2,5 mm . Určené pre pasírovacie sito X3-F priemeru 31 cm francúzskeho výrobcu L.Tellier .
Nerezový disk s jemnou perforáciou 1,5 mm . Určené pre pasírovacie sito X3-F priemeru 31 cm francúzskeho výrobcu L.Tellier .
Nerezový disk s perforáciou 5 mm na Spatzle a Noky . Určené pre pasírovacie sito X3-F priemeru 31 cm francúzskeho výrobcu L.Tellier .
Plavák na korenie s retiazkou v nerezovom prevedení s priemerom 40 mm a výškou 155 mm
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 10 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 15 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 18 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 20 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 22 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 25 cm.
Kuchynské sito jemné, priemer. 25 cm.